Laget litt andre kort i førjulsstria også...

pa280180 pa280182
Samme som et annet kort jeg har laget litt lengre ned i bloggen. Embosset et Bazzill med CB embossing folder, og ført på Ranger gitterlim oppå der. Ellers stanset ut hjertene, og pyntet de med bittesmå glasskuler, og pyntenåler, charms, floss, prima rbbon, prima hydrangea, prima roser og stempel fra papirloftet. Sydd på symaskin, og stemplet med to forskjellige stempelputer i kanten for å få en eldet og slitt look.


pb010208 
pb010209
Enda et brettekort jeg fikk i bestilling, pyntet med Petaloo Dahlia's og stor Prima blomst. Stempel fra Scrappers Choise og klistremerke bokstaver fra Making Memories. Inni på tagen er det en magnolia figur som jeg først stemplet på mønsterpapiret, og så på et akvarellark. Skar ut kjolen på mønsterpapiret og limte på trykket etter at jeg hadde fargelagt det.


pb010229
Dette var også et besillingskort fra samma dama. Her har jeg brukt (faktisk årets julepapir, men jeg synes ikke dette var bare julete) papir fra Papirdesign. Prima Hyrangea, Sommerfugl stanset ut med QK revolution, Prima roser, Prima bitty blossoms. Gratulerer er stanset ut med Sophisticate, og Klistremerke bokstaver fra Making Memories. Ellers halvperler fra Kaisercraft og rondeller. Kortet er sydd sammen på symaskin.


pb190039 
pb190044 Kortet er brettet sammen med en teknikk jeg har lært av en ??tante?? av meg.Det er et tosidig mønsterpapir, og jeg har svertet kantene. (Jeg klarer ikke å la være å sverte kantene.)Kortet inni er stanset ut med en sirkelpunch fra Fiskars.Stempel fra Papirloftet. Snøkrystall stanset ut med CB, og jeg har hatt på Amazing Glaze embossing pulver fra Judy Kins, og jeg har hatt på masse av det, og i flere lag for å få tykkelse på det.

Ellers knapper, halvperler, rondeller, charms, floss, knapper og egenproduserte pyntenåler.

6 kommentarer

Zølvi

05.des.2008 kl.22:44

Hei

Kanskje dette noe for deg?

www.salongen.blogg.no

Anette

05.des.2008 kl.23:15

Hvor har du lært alt dette? Så utrolig fine kort du lager. Jeg er ganske interessert i sånt selv:)

Anette

05.des.2008 kl.23:16

Hvor har du lært å lage alt dette? Så utrolig fine kort og ting du lager. Jeg er ganske interessert i sånn selv;)

Askeline :)

06.des.2008 kl.12:54

Dette forelsket jeg meg helt i :)
Så nydelige farger og herlig pynt :)

Maydi

08.des.2008 kl.18:56

Så nydelige kort du lager;-)
Elsker fargene du bruker.

bth85

11.des.2008 kl.21:00

Så utrolig masse lekkert du lager!! Nydelige detaljer og herlige fargekombinasjoner!! Her var det mye inspirasjon å hente!! ;) Stå på videre! :)

Skriv en ny kommentar

Jannecke

Jannecke

26, Nøtterøy

Kort, LO'er, småesker, poser, bøker, rammer, pynt, minialbum, og store album osv. osv. osv. Jeg lager noe på bestilling, om det er ønskelig, pris og utseende blir vi enige om sammen!

Kategorier

Arkiv

hits