Bryllupsinvitasjoner

p3140144
Bilde tatt med blits

p3140145
Bilde tatt uten blits

p3140147

Invitasjoene til vårt bryllup ble enkle siden det ble laget 47 stykker av dem. De er brettet i tre, med den ene flippen stanset ut med Martha Stewart Doily Lace Edge Punch, og siden svertet med Archival Ink: sephia.
'Invitasjon' stemplet med stempel fra KH, på oval stanset ut med Spellbinder dies. Spellbinder har også stanset ut den scalloped ovalen som ligger under. Så har det hele fått en dusj med GLimmermist. Så har jeg limt på Prima roser, og festet en rusty tin key med Satin ribbon, og siden pyntet med en sløyfe i blonde.

Inni har jeg et bilde av oss, og personlig stempel handlet fra en selger på eBay. Hjertestempel fra Impression Obsession, Blomsterswirl fra Inkankado, og siden gåt over med bronze Glitterlim.
Oppå hjertestempelet har jeg selve invitasjonen skrevet ut på Vellum. Noe av informasjonen er sensurert.

p3140155   p3140158

3 kommentarer

Merethe

16.mar.2009 kl.14:06

Så fine invitasjoner. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å lage invitasjonene selv til vårt bryllup, men nå ble jeg inspirert! Hmm.. må tenke på det der en gang til :-) Klem fra meerim fra scrapping.no

16.mar.2009 kl.22:59

Så flotte invitasjoner du har laget. Du er et unikum. Klem fra veronica

Elisabeth

03.apr.2009 kl.10:36

Hei, hei, du verden så flotte invitiasjoner du har laga her, tusen takk for titten her rundt-omkring det var mye lekkert å kikke på. Du vet så absolutt hva du driver på med når du scrapper, ingen tvil om det!! Ha ei fin fin helg, du og dine...

Skriv en ny kommentar

Jannecke

Jannecke

26, Nøtterøy

Kort, LO'er, småesker, poser, bøker, rammer, pynt, minialbum, og store album osv. osv. osv. Jeg lager noe på bestilling, om det er ønskelig, pris og utseende blir vi enige om sammen!

Kategorier

Arkiv

hits