To stk konfirmasjonskort på bestilling

Ja, nå er det blitt vår... Skikkelig vår!! Og med den kommer konfirmasjoner. Jeg har fått to kort i bestilling som jeg skal lage for to jenter, og ei jente til i familien som skal konfirmere seg, så det blir lyse, rosa, duse farger i år.
Bestillingskortene er ferdig, så dem legger jeg ut her nå, det siste får komme senere.

Kort #1

p4150001

Bazzill, pyntepapir fra Making Memories, Glimmermist, ribbon fra papirloftet, og mulberry gardenia er også fra papirloftet. Rosene of roseknuppene er fra eBay. Stanset ut blonde med Martha stewart Doily Lace Edge Punh og brukt Spellbinder diesene mine for å få disse andre formene. Stempeltrykket på utsiden er fra Whiff og Joy, fargelagt med Promarker. Inni har jeg brukt fra Stempelglede, det samme med ''Til Konfirmanten'' på utsiden. Svertet alle kanter med Colorbox fluid Chalk, Creamy Brown.


p4150015   p4150004


Kort #2

p4150006

Bazzill, pyntepapir fra Melissa Frances. Mulberry Gardenia fra papirloftet. Roser fra eBay og halvperler fra Kaisercraft. Bånd kjøpt på Hobbyhimmelen. Stanset ut blonde bord med Fiskars Border Punch. ''Til Konfrmanten'' stempel fra Stempelglede, og figurstempel fra Whiff of Joy, fargelagt med Promarker. Brukt Glimmermist, brukt fiskars templates for å skjære ut ovalen. Svertet alle kanter med Colorbox fluid Chalk, Creamy Brown.
Brukt Spellbinder diesene til former inni. Stempel fra Stempelglede og små blomster fra Prima.

p4150012   p4150014


2 kommentarer

Janet

19.apr.2009 kl.17:57

Du er kjempe flink....

Therese

31.jul.2009 kl.21:51

Så vakkert du fargelegger! Nydelige kort!

Skriv en ny kommentar

Jannecke

Jannecke

27, Nøtterøy

Kort, LO'er, småesker, poser, bøker, rammer, pynt, minialbum, og store album osv. osv. osv. Jeg lager noe på bestilling, om det er ønskelig, pris og utseende blir vi enige om sammen!

Kategorier

Arkiv

hits