Adventsstake

img3882

img3883

Fant et nydelig fat på Princess, og da var det gjort! Limte på et lag med gamle boksider som fikk seg en runde med Creamy Brown blekk rundt kubbelysene. Rundt disse surret jeg på floss som jeg hadde tredd på perler i forskjellige størrelser. Puntet så med metall tall som jeg fant på Kremmerhuset, og kvister som jeg stanset ut i Bazill glitterpapir med McGill Pine Branch Punch, og svertet dem litt i kantene. Jeg printet også ut hvert vers av Tenn lys! som jeg har festet på flossen. Rundt om på brettet har jeg lagt noen roser fra Prima, noen av dem har også fått seg en runde med Glimmermist Pearl.

img3889

img3890

img3891

img3892

6 kommentarer

marit

29.nov.2009 kl.13:36

Skikkelig lekker!

Den vil nok bli godt lagt merke til fremover nå;)

Elisabeth

29.nov.2009 kl.13:52

wow, du søte alpakka, denne var rett og slett magisk....lekker og nydelig .... Vi synger denne sangen når det er advent, og den er liksom så betydningsfull....håper du og dine får ei herlig adventstid....

trude

20.des.2009 kl.01:02

Hei,

Fant siden din og synes du lager utrolig flotte ting. Fant ingen følger, men jeg vil gjerne føgle deg og dine kreative evner. Fint om du kan oppgi meg på dine oppdateringer hvis du er interessert. Jeg er selv helt ny i scrapping og elsker min nye hobby, vil gjerne få litt kontakter som jeg kan utveksle med. Mvh trude

Susanne

26.des.2009 kl.14:20

Den var lekker :) Driver du mest med kort nå? Eller lager du fortsatt masse Lo'r ? Alt bra med deg og dine ?

Jannecke

27.des.2009 kl.22:55

Susanne: Alt vel her! Hos deg også håper jeg. Neida, lager masse LO'er men jeg legger dem ikke ut i bloggen, det blir litt for personlig fant jeg ut.

Noen kunne jeg lagt ut, men ikke familiebildene. =)

Jannecke

27.des.2009 kl.22:58

trude: Så koselig kommentar!! =) Jeg skulle gjerne gjort det, men jeg vet ikke hvordan jeg får oppgitt noen som min følger. Jeg tror du må klikke et sted selv, på en knapp som heter følg denne bloggen ;)

Si gjerne i fra om du vet hvordan jeg får det til.

Skriv en ny kommentar

Jannecke

Jannecke

27, Nøtterøy

Kort, LO'er, småesker, poser, bøker, rammer, pynt, minialbum, og store album osv. osv. osv. Jeg lager noe på bestilling, om det er ønskelig, pris og utseende blir vi enige om sammen!

Kategorier

Arkiv

hits